CO2-reductie op Nederlandse landbouwgebieden GreenDutch helpt landeigenaren & grondgebruikers in Nederland met CO2-reductieprogramma’s en introduceert CO2-certificaten. Lees meer HempFlax en GreenDutch slaan de handen ineen Lees meer HempFlax en GreenDutch gaan een samenwerking aan voor het certificeren van langdurige opslag van CO2- in isolatiemateriaal gemaakt van hennep.

CO2-certificaten

Koop nu CO2 certificaten van projecten van Nederlandse bodem & gewassen

  • Kies voor 100% lokaal in plaats van buitenlandse certificaten
  • GreenDutch ontwikkelt in Nederland in samenwerking met landeigenaren en grondgebruikers projecten om CO2 vast te leggen in de bodem en gewassen
  • Sluit met onze CO2 certificaten aan bij de verplichte CSRD-rapportage
  • Compenseer Scope 1,2 & 3 emissies met de aanschaf van CO2 certificaten van GreenDutch
  • Bezoek zelf onze lokale projecten in Nederland
  • Investeer in de transitie van de Nederlandse landbouw- en bouwsector door aanschaf van GreenDutch certificaten
  • Draag bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelstellingen

Wat doet GreenDutch?

Samen met onder andere landeigenaren, stichtingen en coöperaties ontwikkelt GreenDutch eigen lokale CO2– projecten om door middel van Carbon Farming langdurig CO2 op te slaan. GreenDutch organiseert het volledige traject van het contracteren van de gronden t/m de verkoop van de certificaten. De projecten laten we onafhankelijk valideren en certificeren door onder andere de Stichting Nationale Koolstofmarkt (SNK) en Oncra, een initiatief van de Climate Cleanup Foundation.

Met de aanschaf van CO2 certificaten van GreenDutch investeer je in het compenseren van je eigen CO2 footprint, de transitie in de Nederlandse landbouw- en bouwsector en draag je bij aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

en ontvang meer informatie


U kunt ons ook bellen op +31 (0) 33 – 24 51 972